Főoldal / Szárnyas Ételek / Szójaszósszal mézzel sült csirkecombok

Szójaszósszal mézzel sült csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szójaszósszal mézzel sült csirkecombok

Szójaszósszal mézzel sült csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6 darab alsó csirkecomb
  • őrölt bors
  • majoránna
  • csirke fűszerkeverék
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 kiskanál piros arany
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk, szárazra töröljük. Kicsit sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Egy órát állni hagyjuk. A combokat egy sütőedénybe tesszük, egy kevéske vizet öntünk alá és 190-200 fokon letakarva megsütjük. (Kb 45 perc)

A mézet, a piros-aranyat, a majoránnát, és a két kanál szójaszószt összekeverjük.

45 perc után a fóliát levesszük a fóliát a tepsiről, és a mézes kencével bekenjük a combokat. Ezután fólia nélkül k.b 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

Köretként burgonyát, párolt zöldséget vagy rizst készítünk mellé.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére