![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Szójaszósszal mézzel sült csirkecombok
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A combokat megmossuk, szárazra töröljük. Kicsit sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Egy órát állni hagyjuk. A combokat egy sütőedénybe tesszük, egy kevéske vizet öntünk alá és 190-200 fokon letakarva megsütjük. (Kb 45 perc)
A mézet, a piros-aranyat, a majoránnát, és a két kanál szójaszószt összekeverjük.
45 perc után a fóliát levesszük a fóliát a tepsiről, és a mézes kencével bekenjük a combokat. Ezután fólia nélkül k.b 10 perc alatt szép pirosra sütjük.
Köretként burgonyát, párolt zöldséget vagy rizst készítünk mellé.