Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6 darab csirkecomb
  • őrölt bors
  • petrezselyem zöld
  • száraz kenyér 
  • 1 tojás
  • 1 kiskanál zsír
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk,sózzuk, borsozzuk.

A száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk.

A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott petrezselymet és a zsírt. Alaposan összekeverjük a tölteléket.

A csirkecombok bőrét az egyik felénél felszedjük és a tölteléket betöltjük alá.
A hús tetejére is teszünk a töltelékből.

Egy hőálló edénybe, vagy jénaiba sorakoztatjuk a combokat, és 160 fokos sütőben alufóliával lefedve, majd a végén alufóliával lefedve puhulásig, majd alufólia nélkül pirulásig sütjük.
Krokettel fogyasztottuk, de tálalható sült burgonyával, burgonyapürével, rizzsel, párolt zöldséggel, vagy salátával is.

Domján Mária (560 Recept)


Hagyj üzenetet Névtelen Üzenet visszavonása

A lap tetejére