Főoldal / Sertés ételek / Töltött rántott hús sült burgonyával

Töltött rántott hús sült burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött rántott hús sült burgonyával

Töltött rántott hús sült burgonyával

Hozzávalók:

  • 10 db csirkecomb
  • 4 szelet rövidkaraj
  • 4 alma
  • 2 cs. szeletelt bacon
  • 1 cs. sajtkrém
  • 4 tojás
  • liszt
  • morzsa
  • 1 kg burgonya
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombokat és a karajt megmossuk 4 helyen bevágjuk, és egy-egy szelet bacont beletűzünk a bevágásokba. Majd az enyhén megsózzuk a húsokat, és jól megkenjük őket a sajtkrémmel. Ezután a szokásos módon panírozzuk.

Forró olajban, lassú tűznél készre sütjük.

Az almákat 4 részre vágjuk, a magházukat kiszedjük, és bepanírozzuk, majd olajban megsütjük.

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, spirál alakúra vágjuk, és forró olajban ropogósra sütjük.

Friss salátával tálaljuk.

Tipp / megjegyzés:
A burgonyához van olyan szeletelő amivel könnyedén spirál alakúra tudjuk vágni, a legtöbb piacon lehet kapni.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

A lap tetejére