Főoldal / Sertés ételek / Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel 1

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 1 db lila hagyma
  • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 20 dkg parasztkolbász
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel 4.33/5 (6 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


2 Hozzászólások

  1. Köszi, a töltelék öttletet.

  2. Nagyon szívesen!!:)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére