Főoldal / Reggelik / Tyúktepertő csirkefarhátból

Tyúktepertő csirkefarhátból

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tyúktepertő csirkefarhátból

Tyúktepertő csirkefarhátból

Hozzávalók:

  • 3 kg csirkefarhát
  • őrölt fekete bors
  • víz
  • tej
  • fokhagyma
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A farhátot alaposan megmosom, a bőrös, zsíros részét lenyesegetem, és egy serpenyőben kevés vízzel, tejjel alacsony hőmérsékleten, gyakori kevergetés mellett kisütöm, közben beledobom a fokhagymát, sózom, borsozom.

Én egy részét a zsírjában hagytam, a többit leszűrtem.

Tipp / megjegyzés:
A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő. A tyúkhájból ugyanúgy készítjük a tepertőt, mint a libatepertő-t, vagy mint a kacsatepertő-t. Isteni finom, paprikával, paradicsommal, újhagymával, parasztkenyérrel .Próbáljátok ki!  (A csirkefarhátot magát majd másképp kell hasznosítani.)

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére