Főoldal / Szárnyas Ételek / Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Hozzávalók:

  • pulykamell
  • csicseriborsóliszt
  • tojás
  • zabpehely
  • bors
  • kókuszzsír
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A pulykamellet tetszés szerinti szeletekre felvágjuk.
Besózzuk mindkét oldalát.

Kókuszzsírt vagy olajat melegítünk egy serpenyőben.

A húsokat megforgatjuk csicseriborsólisztben, majd felvert tojásban.

A zabpelyhet robotgépben (késeket használva) átdaráljuk, hogy apróbbak legyenek. Pici sót és borsot teszünk hozzá.
A tojás után ebben is megforgatjuk a húsokat.

A serpenyőben fedő alatt készre sütjük. (Közben egyszer megforgatjuk, hogy mindenkét oldala átsüljön.)

Tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Nálam saláta készült hozzá.
A tetszés szerinti zöldségeket a salátához apróra vágjuk.
Az öntet: Joghurthoz olívaolajat, sót, oregánót, apróra vágott petrezselymet és szárított metélőhagymát teszünk. Összekeverjük és ráöntjük a salátára.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Szandra (37 Recept)

Szandra vagyok, a www.cookingwithfantasy.com bloggere. Saját blogomon igyekszem minél gyakrabban izgalmas történetekkel, és fantáziadús receptekkel szolgálni Neked. :)


Szólj hozzá!

A lap tetejére