Főoldal / Hal ételek / Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Harcsafilé citromos vajmártásban

Hozzávalók:

  • 1-2 harcsafilé
  • friss citrom leve
  • bors
  • kevés olaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A harcsafiléket sütés előtt 3órával előkészítjük.
A filéket kb. 10cm es szeletekre vágjuk,mindkét oldalát sózzuk,borsozzuk,és meglocsoljuk friss citromlével.

Tálba tesszük,lefedjük,állni hagyjuk.
3óra alatt szépen kifehéredik majd a citromos hal.

Grillen vagy serpenyőben a hal mindkét oldalát pirosra sütjük.
Egy kevés vajat tűzön megolvasztunk,és sóval borssal ízesítjük,majd pár csepp citromlevet adunk hozzá.
Ezt a vajmártást locsoljuk tálaláskor a halszeletekre.

Köretnek petrezselymes burgonyát vagy rizst, és salátát adunk hozzá.

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére