Főoldal / Hal ételek / Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Harcsafilé citromos vajmártásban

Hozzávalók:

  • 1-2 harcsafilé
  • friss citrom leve
  • bors
  • kevés olaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A harcsafiléket sütés előtt 3órával előkészítjük.
A filéket kb. 10cm es szeletekre vágjuk,mindkét oldalát sózzuk,borsozzuk,és meglocsoljuk friss citromlével.

Tálba tesszük,lefedjük,állni hagyjuk.
3óra alatt szépen kifehéredik majd a citromos hal.

Grillen vagy serpenyőben a hal mindkét oldalát pirosra sütjük.
Egy kevés vajat tűzön megolvasztunk,és sóval borssal ízesítjük,majd pár csepp citromlevet adunk hozzá.
Ezt a vajmártást locsoljuk tálaláskor a halszeletekre.

Köretnek petrezselymes burgonyát vagy rizst, és salátát adunk hozzá.

Értékeld a receptet

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére