Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj

Hozzávalók:

  • 10 db pulykamáj (kb. 1,8 kg) kettévágva
  • 20 szelet baconszalonna
  • majoránna
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • (vagy ezekből álló fűszerkeverék)
  • kevés étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A májakat kevés olajjal, és bő fűszerezéssel átforgatjuk, majd 2 órán át pihentetjük.

Egyenként begöngyöljük baconszeletekbe, majd üvegtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk. 180°-on 25 perc alatt megsütjük. Tálalás előtt mindenki ízlése szerint sózza a májakat.
Ízlés szerinti körettel kínáljuk.

(Mi burgonyakrokettel, krumplipürével, valamint zöldsalátával tálaltuk)

Mentés

Mentés

Baconbe göngyölt fűszeres pulykamáj 5.00/5 (1 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére