Főoldal / Egytálételek / Baconos virsli sajtos spárga petrezselymes újkrumplival

Baconos virsli sajtos spárga petrezselymes újkrumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos virsli sajtos spárga petrezselymes újkrumplival

Baconös virsli sajtos spárga petrezselymes újkrumplival

Hozzávalók:

  • 8 db sütnivaló virsli
  • 4 szelet bacon
  • 2 nagy fehér spárga
  • 2 szelet sajt lapka
  • 4 db újkrumpli
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db paradicsom
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • vaj
  • őrölt fekete bors
  • Thai Sweet Chilli Sauce
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit megsikálom, a spárgát meghámozom, a végét levágom. A paprikát hosszában félbevágom. A virslit bevagdosom, a végét betekerem a bacon szalonnába.

Egy edénybe beleteszem a spárgákat és a krumplit, félig megfőzöm.

Egy serpenyőbe  kevés olívaolajat és vajat  teszek,  ráhelyezem a virsliket, a spárgát, valamint a krumplit, paradicsomot és paprikát, majd fűszerezem.

180 C fokon, hőlégkeverésen sütöm.

Félidőben megforgatom. Majd a spárgákra tekerem a lapkasajtot, s grillfokozaton 200 C fokon készre sütöm.

Tálalok. A tányérra helyezek egy adagot, s petrezselyemmel díszítem, illetve vágok a krumplira és a tányérra petrezselymet.

A virslire pedig locsolok chilli szószt

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére