Főoldal / Sertés ételek / Cigánypecsenye Marcsi konyhájából

Cigánypecsenye Marcsi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Cigánypecsenye Marcsi konyhájából

Cigánypecsenye Marcsi konyhájából

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertés hús (karaj, tarja)
  • bors
  • 2 nagyobb fej vöröshagyma
  • sertés fűszerkeverék (vagy olyan friss fűszer amit szeretünk)
  • 3 evőkanál liszt

A sütéshez:

  • olaj

A körethez:

  • 60 dkg burgonya
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hús szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk majd bekenjük a fűszerkeverékkel. Lisztbe forgatjuk és serpenyőben forró olajban szép pirosra megsütjük.

A vöröshagymát vékony karikákra vágjuk, karikáira szedjük és lisztbe megforgatjuk. Forró olajban ropogósra megsütjük.

Köretként főtt vagy sült burgonyát készítünk mellé.

Cigánypecsenye Marcsi konyhájából 4.50/5 (2 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére