Főoldal / Szárnyas Ételek / Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 db zöld fűszeres kocka /vagy medve/sajt
  • 4 szelet sonka

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és egy-egy darab zöld fűszeres kockasajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek szalmaburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell 4.33/5 (6 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére