Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemell bambuszrüggyel tésztával

Csirkemell bambuszrüggyel tésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemell bambuszrüggyel tésztával

Csirkemellel bambuszrüggyel zöldpestoval

Hozzávalók:

  • 25 dkg tészta
  • 0,5 db csirkemell 
  • 10 dkg bambuszrügy
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • curry
  • Szójaszósz
  • olívaolaj
  • 1 ek pesto
  • 6 db chilivel töltött olívabogyó
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágom, sózom, borsozom, ráreszelem a fokhagymát, meglocsolom a szójaszósszal, megszórom curryvel, majd beteszem a hűtőbe egy éjszakát de legalább pár órát pácolódni.

Másnap megfőzöm a tésztát. (jelen esetben spätzle tésztát használtam)

Olívaolajon megpirítom a csirkemellcsíkokat, ráteszem a bambuszrügyet, a pestót, az olívabogyót, szórok rá borsot, curryt, locsolok rá szójaszószt.

Amikor a csirke megpuhult az étel elkészült.

A tésztával tálalom.

Tipp / megjegyzés:

A Spätzle egy bajor tészta, a mi nokedlink rokona, többnyire hosszúkás.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére