Főoldal / Szárnyas Ételek / Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • bors
  • fűszerkeverék
  • 2 ek. ketchup
  • 2 ek.szójaszósz
  • 1-2 ek. erős piros arany (ízlés szerint)
  • 2 ek. méz
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A szárnyakat megmossuk és tisztára pucoljuk a netán rajtalévő toll maradványoktól.
Sózzuk, borsozzuk.

A mézet összekeverjük a ketchuppal, a csípős piros-arannyal, és a szójaszósszal.
A szárnyakat beleforgatjuk és legalább 2 órát vagy egy éjszakát pihentetjük, hogy az ízek átjárják.
A sütőedénybe rakjuk a szárnyakat, egy kevéske vizet öntünk alá és 200 fokon kb 25-30perc alatt szép pirosra sütjük.

Nagyon finom, omlós hús, ami mellé tetszőleges köretet vagy salátát kínálhatunk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére