Főoldal / Szárnyas Ételek / Fetával töltött csirkemell

Fetával töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fetával töltött csirkemell

Fetával töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg feta sajt
  • csipet oregánó

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • sütéshez: étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és oregánóval megszórjuk.

A fetát négy egyenlő darabra vágjuk. A csirkemellekre helyezünk egy-egy darabot a fetából majd összehajtjuk a húst és a szokásos módon lisztbe,tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.

Bő olajban közepes lángon kisütjük. Párolt zöldséget készítettem mellé de más körettel vagy friss salátával is finom és gyorsan elkészíthető.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Fetával töltött csirkemell 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére