Főoldal / Egytálételek / Sült sonka lecsóval és gombával

Sült sonka lecsóval és gombával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült sonka lecsóval és gombával

Csípős lecsó vörösborral

Hozzávalók:

  • 4 szelet szendvicssonka
  • 1 db vöröshagyma 
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db lecsópaprika
  • 4 db chili
  • 3 db paradicsom
  • 2 fej csiperke gomba
  • 1 kanál tejföl
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymákat aprítom, a paprikát karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a gombát szeletelem.

Olajon üvegesre dinsztelem a hagymát, sózom.

Egy keveset átteszek egy kis serpenyőbe, ebben a gombát megpárolom, borsozom, belekeverem a tejfölt.

Az elsőbe belerakom a paprikát és paradicsomot, borsozom, megszórom paprikával, belevágok 2 chilit, elkészítem a lecsót.

Közben vágok 4 vastagabb szelet sonkát, olajon mindkét oldalán megsütöm.

Tálaláskor rakok a tányérra 2 szelet sonkát, mellé szedek lecsót, és gombát, chilivel díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére