Főoldal / Egytálételek / Lecsós rizs gombapaprikással

Lecsós rizs gombapaprikással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós rizs gombapaprikással

Lecsós rizs gombapaprikással

Hozzávalók:

  • 1 bögre rizs
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili paprika
  • 0,5 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db paradicsom
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 db csípős hegyespaprika
  • 1 db chili paprika
  • 1 db paradicsom
  • 0,5 db vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • étolaj
  • 2 dl tejföl
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A beáztatott rizst felteszem főni.

A hagymákat felaprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom, a gombát szeletelem.

Egy serpenyőben, olajon elkészítem a lecsót, a felét félreteszem.

A serpenyőbe beleteszem a gombát. Megdinsztelem, keverek hozzá tejfölt.

A rizshez hozzákeverem a félretett lecsót.

Tálalok. A lecsós rizsre szedek gombát, és teszek rá három kanál tejfölt.

Tipp / megjegyzés:
És még mindig lecsó. Ezúttal gombapaprikással.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére