Főoldal / Levesek / Frankfurti leves II

Frankfurti leves II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Frankfurti leves II

Frankfurti leves II 3

Hozzávalók:

  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 2 db közepes burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg virsli
  • 1 kis doboz tejföl
  • 2 ek finomliszt
  • ételízesítő
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 tk őrölt kömény
  • 1 tk majoránna
  • 1 kk őrölt fekete bors
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A káposztát, burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.

A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, majoránnát, megszórjuk a paprikával.

Beletesszük a káposztát és a burgonyát majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és puhára főzzük.

Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.

A virsli karikákat kevés olajon átpirítjuk és a leveshez adjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Frankfurti leves II 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére