Főoldal / Hal ételek / Busa szelet zöldségekkel grillezve

Busa szelet zöldségekkel grillezve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Busa szelet zöldségekkel grillezve

Busa szelet zöldségekkel grillezve

Hozzávalók:

  • 1 szelet busa filé
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • 4 síp fehér spárga
  • 6 síp zöld spárga
  • 1 cső kukorica
  • 4 szelet bacon
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db paradicsom
  • 2 fej csiperke gomba
  • 2 db csípős hegyes paprika
  • 4 db újkrumpli
  • petrezselyem
  • sárga és piros kaliforniai paprika díszítésnek
  • olíva olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A halfilét kettévágom, beirdalom, sózom, borsozom, csöpögtetek rá citromlevet. Félreteszem.

A sárgarépát és a fehér spárgát megpucolom. A krumplit és a spárgát felteszem főni, később hozzáadom a fehér spárgát, végül a zöld spárgát. A főtt kukoricára rátekerem a bacont.

Egy grill serpenyőbe öntök kevés olajat, s megpakolom zöldségekkel, fűszerezem, s elkezdem sütni, ami már megsült, kiveszem, félreteszem, s belerakom a maradékot. A végén a halat is meggrillezem, a bőrös oldalával kezdve.

Tálaláskor elhelyezem a tányéron az egyik halszeletet, s a zöldségek felét. (A kukoricát és a paradicsomot kettévágtam.)

Kevés apróra vágott kaliforniai paprikával, petrezselyem levéllel és egy citromkarikával dekorálom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére