Főoldal / Szárnyas Ételek / Gesztenyével töltött csirkecomb

Gesztenyével töltött csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyével töltött csirkecomb

Gesztenyével töltött csirkecomb

Hozzávalók:

  • 5 db egész csirkecomb
  • szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek

A töltelékhez:

  • 25 dkg Maróni darált fagyasztott 100%-os gesztenye
  • 1 maréknyi aszalt barack
  • 3 db tojás
  • 2 tk Himalája só
  • 1-2 ek GM zabpehely

 Továbbá:

  • 2 db alma
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a sót és annyi zabpelyhet, hogy ne legyen túl lágy a massza. (nekem 2 evőkanálnyi kellett hozzá) Keverjük bele az apró kockára vágott aszalt barackot is.

A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket. Tepsibe rakjuk majd mellé tesszük a felszeletelt almát is. Fedőt teszünk rá, vagy lefedjük alufóliával és 180 fokon kb 40 percig, majd fedő nélkül kb 15 percig sütjük.

Párolt rizs illik mellé köretnek.

Tipp / megjegyzés:
Karácsonyi menü része is lehet!

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (42 Recept)

http://scarletsite.hu/


Szólj hozzá!

A lap tetejére