Főoldal / Hal ételek / Töltött halfilé

Töltött halfilé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött halfilé

Töltött halfilé

Hozzávalók:

  • 8 szelet halfilé
  • 4 kemény tojás
  • 6 dkg vaj
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál reszelt hagyma
  • őrölt bors
  • citrom
  • 5-6 dkg reszelt sajt
  • A körethez:
  • mexikói zöldség keverék
  • 1-2 kanál vaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A halat megsózzuk, citromot csepegtetünk rá, és állni hagyjuk.

A töltelékhez a kemény tojásokat
apróra vágjuk, elkeverjük 2 dkg vajjal, tejföllel, reszelt hagymával. Sóval, borssal ízesítjük.

Minden halfilé közepére teszünk 1 evőkanál tölteléket, a szeleteket félbehajtjuk és összetűzzük. Vajazott tűzálló tálba tesszük, tetejére vajdarabkákat rakunk, és kb. 20 percig sütjük. Meghintjük reszelt sajttal, amit aztán ráolvasztunk.

A zöldségkeveréket enyhén sós vízben megpároljuk, leszűrjük, majd kevés vajjal összeforgatjuk, a halakkal tálaljuk.

Töltött halfilé 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére