Főoldal / Levesek / Zöldborsóleves csipetkével

Zöldborsóleves csipetkével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldborsóleves csipetkével

Zöldborsóleves csipetkével 1

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • vaj
  • húsleveskocka
  • liszt
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • chili paprika
  • tojás
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A vajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, megfuttatom a zöldségeket, majd beleteszem a borsót is.

Teszek hozzá egy kevés lisztet, megszórom paprikával, és felengedem vízzel.

Adok hozzá húsleveskockát, borsot, apróra vágott petrezselymet, chilipaprikát.

Meggyúrom a csipetkét. Amikor már majdnem megfőtt a leves, belemorzsolom.

Felforralom, és tálalok.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére