Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Kapros kukoricasaláta

Kapros kukoricasaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kapros kukoricasaláta

Kapros kukoricasaláta

Hozzávalók:

  • 1 doboz konzerv csemege kukorica
  • 1 pohár (200 g) tejföl
  • 1 mokkás kanál só
  • őrölt fehér bors
  • kevés friss, vagy szárított kapor
  • 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A dobozos csemege kukoricát lecsöpögtetjük, elkeverjük sóval, kevés őrölt fehér borssal, tejföllel, vagy ha valaki jobban kedveli joghurttal, (így könnyebb lesz salátánk) és ízlés szerinti mennyiségű extra szűz olíva olajjal.

A friss, apróra vágott, vagy szárított morzsolt kaprot is a salátánkhoz keverjük.

A kapor mellett, vagy helyette illik a salátába a snidling, vagy az újhagyma is. Drágább, de összetettebb ízű, ha a tejföl, vagy joghurt helyett majonézt használunk hozzá.

Mentés

Kapros kukoricasaláta 4.33/5 (6 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére