Főoldal / Egytálételek / Gombás répás sütőtökös lecsó

Gombás répás sütőtökös lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás répás sütőtökös lecsó

Gombás répás sütőtökös lecsó

Hozzávalók:

  • 40 dkg lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 25 dkg paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 szál sárgarépa
  • 0,25 db sütőtök
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • szalonnabőr
  • 2 ek étolaj
  • 50 dkg lecsókolbász
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk. A paprikákat és a répát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük.A sütőtököt és a paradicsomot felkockázzuk.

Egy nagy serpenyőben kevés olajon a felkockázott szalonnát lepirítjuk, majd a hagymát megdinszteljük rajta.Hozzáadjuk a fokhagymát, a paprikákat, a répát, és a szalonnabőrt. Végül beletesszük a többi zöldséget, és ízlés szerint fűszerezzük.

Felszeleteljük a kolbászt. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászt is és készre főzzük.

Kenyérrel fogyasztom.

Gombás répás sütőtökös lecsó 3.00/5 (2 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére