Főoldal / Sertés ételek / Töltött sertésborda sajtos csípős töltelékkel

Töltött sertésborda sajtos csípős töltelékkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött sertésborda sajtos csípős töltelékkel

Töltött sertésborda sajtos csípős töltelékkel

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kanál dijoni mustár
  • 8 kocka medve sajt
  • 1 csipet őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát apróra vágjuk majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal.

A sajtos tölteléket négy részre osztjuk. A hússzeletek egyik felére teszünk a sajtos töltelékből majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk.

Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Szalmaburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére