Gombás tortellini fehérboros heringfilével medvehagymával

        
        
        
| Hozzávalók:
1 zacskó (25 dkg) gombás tortellini2 szelet (20 dkg) tejszínes-tormás heringfilé dobozbólfőzőtejszín6 levél medvehagyma1 szál újhagyma zöldjévelpetrezselyemkapribogyósóőrölt fehér borsextraszűz olívaolajfehérbor | 
| Elkészítési idő: | 20 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 500-1000 FT | Vegetáriánus: | igen |  
| Adagok: | 2 főre | Gluténmentes: | nem |  
| Nehézség: | Nagyon egyszerű | Laktózmentes: | nem |  
 | 
Elkészítés:
A tésztát megfőzöm. A hagymákat, petrezselymet összevágom.
Egy serpenyőben öntök kevés olajat, beleteszem a heringszeleteket, locsolok rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórok rá fehér borsot, kapribogyót, a felkarikázott újhagymát, és a darabolt medvehagymát..
Tálaláskor díszítem medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.
Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel
 Hobbychef (702 Recept)
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.