Főoldal / Hal ételek / Gyors halászlé tésztával bajai utánzat

Gyors halászlé tésztával bajai utánzat

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gyors halászlé tésztával bajai utánzat

Gyors halászlé tésztával bajai utánzat

Hozzávalók:

  • 1 szelet pontyfilé
  • 1 doboz halászlé sűrítmény
  • 1 doboz paradicsompüré
  • 1 db kisebb vöröshagyma
  • chili paprika
  • olaj
  • vörösbor
  • cérnametélt
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • tejföl
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A halat besózom, kockára vágom, s beteszem a hűtőbe. (Tej és ikra is jó lett volna bele, de amikor a filét vettem a multinál, egyik sem volt.)

A főzéskor a hagymát apróra vágom, egy edényben olajon megdinsztelem, felöntöm vízzel, sózom, borsozom, szórok bele bőségesen őrölt paprikát, vágok bele chili paprikát, hozzáadom a halászlésűrítményt, és a sűrített paradicsomot.

Amikor felforrt, beleteszem a cérnametéltet, kis idő elteltével a haldarabokat, öntök bele vörösbort.

Amikor megfőtt, tálalom A tányérba merek a halléből, ügyelek rá, hogy lé, hal és tészta a kellő arányban legyen benne, teszek rá tejfölt és egy chili paprikát.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére