Főoldal / Desszertek / Habcsók muffin

Habcsók muffin

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Habcsók muffin

Habcsók muffin

Hozzávalók:

  • 9 tojásfehérje
  • 2 bögre cukor
  • 1 bögre kukoricaliszt
  • 1/2 bögre kakaó
  • 1 bögre durvára aprított dió
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A tojásfehérjét lágy habbá verjük, majd beleöntünk 2 bögre cukrot, és azzal keményedésig felverjük.
Ekkor hozzászórjuk kis adagokban, már kézi habverővel keverve a bögre kukoricalisztet, a fél bögre kakaót, majd a durvára aprított diót.

Muffin-formába adagoljuk.Ez a masszamennyiség 24 muffinpapírba volt elegendő.

180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.Amikorra kívül ropogós lett, belül még szinte krémes, de a beleszúrt tűre már nem ragadt rá.

Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére