Főoldal / Szárnyas Ételek / Krémsajtos göngyölt pulykamell

Krémsajtos göngyölt pulykamell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krémsajtos göngyölt pulykamell

Krémsajtos göngyölt pulykamell 1

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet pulykamell filé
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 1 cs szeletelt bacon
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.

A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.

A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.

A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.

Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk. A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb 30 percet sütjük.

Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére