Főoldal / Főzelékek / Lencsefőzelék virsli csigákkal

Lencsefőzelék virsli csigákkal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lencsefőzelék virsli csigákkal

Lencsefőzelék virsli csigákkal

Hozzávalók:

  • 250g lencse (szárazon)
  • füstölt szalonnabőr
  • 1 fej hagyma
  • babérlevél
  • kevés mustár
  • cukor

A rántáshoz:

  • olaj
  • 1 kanál liszt
  • Virsli
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az előre beáztatott lencsét odatesszük főni. Beleteszünk pár darab füstölt szalonnabőrt, majd babérlevelet, a hagymát, és sót adjuk hozzá.

Fedő alatt puhára főzzük.

Mikor kész a lencsénk, még a tűzön hagyjuk, elkészítjük a rántást.

A rántást hozzákeverjük a forrásban lévő lencséhez. Egyet forralunk rajta, majd ízlés szerint adunk hozzá sót, cukrot, mustárt, , és kevés ecetet.

Virsliből csigákat készítettem megsütöttem és azzal tálaltam!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére