Főoldal / Szárnyas Ételek / Szalonnával spékelt fácánsült

Szalonnával spékelt fácánsült

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalonnával spékelt fácánsült

Szalonnával spékelt fácánsült kukoricásrizzsel

Hozzávalók:

  • 1 db egész fácán
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • húsleves alaplé
  • őrölt bors, só, delikát, olaj
Elkészítési idő:2 óraFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük.

Sóval, borssal, delikáttal megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.

A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével locsolgatva.

A kész fácánsültet kukoricásrizzsel tálaltam.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére