Főoldal / Egytálételek / Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Hozzávalók:

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 6 db nagy csiperkegomba
  • 2 doboz (20 dkg) libamájpástétom
  • 6 db újkrumpli
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • olívaolaj
  • 1 dl tejföl
  • petrezselyem
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel.

A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem.

Az újhagymát karikára vágom.

A pástétomba bekeverem a hagymát, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát.

Kanalazok rá tejfölt, és beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat, locsolok rá olívaolajat, és sütőben 180 C fokon megsütöm.

A krumplira vágok petrezselymet.

Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, 3 db gombát, és három krumplit. Vágok rá petrezselymet.

Tipp / megjegyzés:
Közeledik Márton nap, ezért egy kis libás ételt készítettem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére