Főoldal / Egytálételek / Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Hozzávalók:

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 6 db nagy csiperkegomba
  • 2 doboz (20 dkg) libamájpástétom
  • 6 db újkrumpli
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • olívaolaj
  • 1 dl tejföl
  • petrezselyem
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel.

A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem.

Az újhagymát karikára vágom.

A pástétomba bekeverem a hagymát, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát.

Kanalazok rá tejfölt, és beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat, locsolok rá olívaolajat, és sütőben 180 C fokon megsütöm.

A krumplira vágok petrezselymet.

Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, 3 db gombát, és három krumplit. Vágok rá petrezselymet.

Tipp / megjegyzés:
Közeledik Márton nap, ezért egy kis libás ételt készítettem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére