Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Fehércsokis isler

Fehércsokis isler

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehércsokis isler

Fehércsokis isler 1

Hozzávalók:

  • 35 deka liszt
  • 20 deka margarin
  • 5 deka darált dió
  • 2 kanál kakaópor
  • 1 egész tojás
  • 1 tojás sárgája
  • 1 cs sütőpor

A bevonáshoz:

  • 1 tábla fehér -csokoládé
  • 8 deka margarin
  • fél deci étolaj
  • sárgabarack lekvár a töltéshez
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrom, vékonyra kinyújtom, és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom.

Sütőpapiros sütőlapra teszem, és 180 fokon kisütöm.

Amikor kisültek, sárgabarack lekvárral összeragasztom őket.

A csokoládét a margarinnal, és az olajjal gőz felett felolvasztom.

A lekvárral összeillesztett korongokat belemártom, és tetszés szerint díszítem.

Értékeld a receptet

Domján Mária (554 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére