Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Fehércsokis isler

Fehércsokis isler

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehércsokis isler

Fehércsokis isler 1

Hozzávalók:

  • 35 deka liszt
  • 20 deka margarin
  • 5 deka darált dió
  • 2 kanál kakaópor
  • 1 egész tojás
  • 1 tojás sárgája
  • 1 cs sütőpor

A bevonáshoz:

  • 1 tábla fehér -csokoládé
  • 8 deka margarin
  • fél deci étolaj
  • sárgabarack lekvár a töltéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrom, vékonyra kinyújtom, és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom.

Sütőpapiros sütőlapra teszem, és 180 fokon kisütöm.

Amikor kisültek, sárgabarack lekvárral összeragasztom őket.

A csokoládét a margarinnal, és az olajjal gőz felett felolvasztom.

A lekvárral összeillesztett korongokat belemártom, és tetszés szerint díszítem.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére