Főoldal / Desszertek / Málnahabos keksztorta

Málnahabos keksztorta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Málnahabos keksztorta

Málnahabos keksztorta

Hozzávalók:

  • 1 cs háztartási keksz
  • 1 kis dobozos hulala
  • 1 fagyasztott málna
  • 4 ek porcukor
  • 1 cs tordara
  • kis üveges málnaöntet, készen vásárolt
  • 3 dl tej
  • 1 ek rumaroma
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A málnát kiengedjük meleg helyen.
A tejbe belerakjuk a rumaromát, és beáztatjuk a kekszeket.

A tejszínt kemény habbá verjük, a villával összetört málnát hozzáadjuk, és a porcukrot is, tovább keverjük pépessé.
30 cm kalácssütő formát kibélelünk sütőpapírral, és rétegezve lerakjuk, előbb keksz, utána krém, míg el nem fogy.
Másnapig hűtőbe tesszük.

Kivesszük a hűtőből, tányérra kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, az oldalát tortadarával beszórjuk, a tetejét leöntjük málnaöntettel.
Fogyasztható is.

Tipp / megjegyzés:
Jól hűtsük be fogyasztás előtt

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére