Főoldal / Italok / Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Hozzávalók:

  • 2 db kovászos uborka 
  • kovászos uborka leve
  • metalevelek
  • kaukázusi kefir
  • őrölt fekete bors
  • virágzó mentalevél
Elkészítési idő:5 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hűtőből kivett uborkát beleszeletelem egy pohárba, teszek rá összetépett mentaleveleket, félig felöntöm
uborka lével, fűszerezem, majd öntök rá kefirt. Visszateszem a hűtőbe, hogy ízek összeérjenek. Fogyasztáskor díszítem egy virágzó mentalevélszárral.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére