Főoldal / Italok / Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel mentával

Hozzávalók:

  • 2 db kovászos uborka 
  • kovászos uborka leve
  • metalevelek
  • kaukázusi kefir
  • őrölt fekete bors
  • virágzó mentalevél
Elkészítési idő: 5 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hűtőből kivett uborkát beleszeletelem egy pohárba, teszek rá összetépett mentaleveleket, félig felöntöm
uborka lével, fűszerezem, majd öntök rá kefirt. Visszateszem a hűtőbe, hogy ízek összeérjenek. Fogyasztáskor díszítem egy virágzó mentalevélszárral.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére