![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Olívás sajtkrémmel töltött tojás
Hozzávalók:(10 db töltött tojáshoz)
|
|
Elkészítés:
A keményre főzött és teljesen kihűtött tojásokat vágjuk félbe, majd óvatosan emeljük ki a sárgáját.
A natúr sajtkrémhez adjuk hozzá a villával összetört tojássárgát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és keverjük simára.
Az olajbogyót alaposan csepegtessük le, majd vágjuk fel apróra. Ezután adjuk hozzá a tojásos sajtkrémhez, és szintén keverjük össze. (ha szükséges, akkor még ízlés szerint sózzunk, borsozzunk utána)
Az elkészült olívás sajtkrémet ezután töltsük vissza a tojásfehérjébe, majd díszítsük egy-egy karika olajbogyóval.
Tálalásig tegyük be a hűtőbe, majd kínáljuk pl. vékonyra szeletelt vagy főtt sonka mellé.