Főoldal / Sertés ételek / Oxfordi húspogácsa

Oxfordi húspogácsa

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Oxfordi húspogácsa

Oxfordi hús pogácsa

Hozzávalók:

  • 60 deka darált hús
  • 20 deka főtt áttört burgonya
  • 1 egész tojás
  • 6 darab főtt tojás
  • 12 szelet bacon szalonna
  • bors
  • petrezselyem
  • piros paprika
  • vörös és fokhagyma
  • muffinsütő a sütéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A szalonna kivételével a többi hozzávalót összegyúrom.

A főtt tojásokat félbevágom.

A húsból a tenyeremre teszek egy pogácsához elegendő masszát, a fél tojást beleteszem, a tetejére ismét hús massza.

Összegömbölyítem és szalonnával betekerem.

Muffin-sütőbe szép pirosra megsütöm.

Nagyon finom étel .

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére