Pudingos kalácsfelfújt
Hozzávalók:(25×11 cm-es kalács formához)
Az öntethez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük. A kalácsot vékony szeletekre felvágjuk.
A kalács formát kibéleljük sütőpapírral. Az aljára rakunk egy sor kalácsot. A meleg puding 1/3 részével leöntjük úgy, hogy a résekbe is kerüljön belőle.
Még egy sor kalács következik, majd puding, kalács szeletek és a tetejére a megmaradt puding.
200 fokra előmelegítjük a sütőt, és 20 percig sütjük benne a pudingos kalácsot.
Kivesszük a sütőből, és a formában hagyjuk kihűlni.
Ezután a széleit körbevágjuk, hogy könnyen ki tudjuk borítani.
Egy tálcára fordítjuk,a papírt lehúzzuk róla, majd olvasztott csokoládéval leöntjük és darált mogyoróval megszórjuk.
Nagyon finom.