Főoldal / Szárnyas Ételek / Borsós tejszínes csirke

Borsós tejszínes csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borsós tejszínes csirke

borsós tejszínes csirke

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemell filé
  • 1 bögre borsó
  • 2-2,5 dl főzőtejszín
  • 1 tk mustár
  • 0.5 dl száraz fehérbor
  • Só,bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A borsót sós vízben megfőzzük, leszűrjük.

A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, és 2ek olajon fehéredésig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a fehérbort pár percig együtt pároljuk őket.(ha elforrt a bor,pótolhatjuk,egy kevéssel.
Hozzákeverjük a főzőtejszínt és a borsót, összefőzzük.

Megkóstoljuk, és ízlés szerint sóval, borssal és mustárral utána ízesítünk.

Rizzsel tálaljuk.

Tipp/Megjegyzés:

Ízlés szerint adhatunk a csirkéhez pirításközben bacon szalonnát, póréhagymát is.

Értékeld a receptet

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére