Főoldal / Szárnyas Ételek / Fűszeres sült csirkecomb hagymás tört burgonyával

Fűszeres sült csirkecomb hagymás tört burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fűszeres sült csirkecomb hagymás tört burgonyával

Fűszeres sült csirkecomb hagymás tört burgonyàval

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. olaj
  • 2 db alma
  • 1 dl almalé
  • 1 dl húslevesalaplé
  • 2 db rozmaringág
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk őket. Tűzálló tálba sorakoztatjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt elősütjük.

A meghámozott hagymát felkarikázzuk, azután gyűrűire bontjuk, és a felforrósított olajon megfuttatjuk. Egy száraz grillserpenyőben megpirítjuk a kimagozott, cikkekre vágott almákat.
A hagymát a csirkecombokra halmozzuk, majd elrendezzük mellettük az almacikkeket, és alájuk öntjük az almalét, az alaplével együtt. Rátesszük a rozmaringágat, végül az egészet visszatesszük a sütőbe és 45-60 percig tovább sütjük.

Hagymás, pirospaprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.

Értékeld a receptet

Buzási Lászlóné Erzsébet (88 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére