Főoldal / Egytálételek / Sajttal sonkával töltött rántott tökvirág

Sajttal sonkával töltött rántott tökvirág

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal sonkával töltött rántott tökvirág

Sajttal sonkával töltött rántott tökvirág 1

Hozzávalók:

  • 2 db tökvirág kis tökkel 
  • 1 db kisebb töklevél
  • 2 szelet füstölt sonka
  • 2 db sajtlap
  • 1 db paradicsom 
  • 3 db újkrumpli
  • 1 db tojás
  • liszt
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • citromos olívaolaj
  • petrezselyem
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tökvirágot megmosom, vízbe teszem egy kis időre, majd a közepébe teszem a sajtlapba tekert sonkát, beleforgatom a sózott, borsozott, lisztes tojásba, és bő olajban megsütöm a főtt krumplival együtt.

Tálaláskor a tányérra helyezett töklevélre teszem, és rakok köré paradicsomszeleteket, és 3 db sült krumplit.

A paradicsomokra, krumplikra szórok fokhagyma petrezselyem fűszerkeveréket, locsolok rá citromos olívaolajat, a krumplikra vágok petrezselyemlevelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére