Főoldal / Sertés ételek / Sajttal sonkával töltött sertésborda

Sajttal sonkával töltött sertésborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal sonkával töltött sertésborda

Sajttal sonkával töltött sertésborda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet trappista sajt
  • kevés finomliszt
  • 3 tojás
  • kevés zsemlemorzsa
  • étolaj a sütéshez
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Kukoricás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sajttal sonkával töltött sertésborda 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére