Tejszínes csokis vanília krémes torta
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
|
|
Elkészítés:
A tészta elkészítése:
A tojásokat ketté vesszük és a sárgákat a cukorral jól kikeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgához hozzáadjuk a lisztet és a kakaót összekeverjük majd óvatosan bele forgatjuk a felvert tojás habot. Zsírpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
A krém elkészítése:
A vízzel és a pudingporral felfőzött krémet készítünk majd ha ki hűlt a cukorral kikevert krémhez adjuk.
a három részre felszelt tortát megkenjük
Díszítés:
A tejszínt a cukorral felverjük bele tesszük a fixálót és kidíszítjük a tortát…tetejére barackot vagy csokidarát vagy csoki díszeket rakhatunk.
A receptet, Hedvig küldte. Köszönjük!