![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Gyümölcsös túrókrémes palacsintatorta
Hozzávalók:A palacsinta tésztához:
A sütéshez:
A töltelékbe:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A palacsintatésztát a megszokott módon kikeverjük, majd 20 percet pihentetjük. Felhevített, vékonyan kiolajozott serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat. Egy tányérra halmozzuk őket.
A krémtúrót kikeverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. Végül beleforgatjuk a habbá vert tejszínt is. A palacsintákat a túrókrémmel összetöltjük.
A maradék krémet a tetejére simítjuk majd bőségesen megpakoljuk bogyós gyümölcsökkel.
Fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.