Főoldal / Szárnyas Ételek / Mézes csirkecombok

Mézes csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mézes csirkecombok

Mézes csirkecombok

Hozzávalók:

  • 4 darab csirkecomb
  • szójaszósz
  • 2 kanál olvasztott méz
  • 1 kk mustár
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A combokat sózom majd egy sütőedénybe teszem. Az aljára kevés vizet öntök , lefedem és beteszem 180-200fokos sütőbe.

Amikor a hús már puhára megsült, az edény tetejét leveszem.

A mézet felolvasztom, hozzáadom a mustárt, és ízlés szerint szójaszószt. Összekeverem és ecsettel a húsokat megkentem.

Visszateszem a sütőbe és szép pirosra megsütöm.

Tojásos rizzsel tálaltam.

Nagyon finom.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére