Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda gombás zöldséges medvehagymás raguval

Sertésborda gombás zöldséges medvehagymás raguval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda gombás zöldséges medvehagymás raguval

Sertésborda gombás zöldséges medvehagymás raguval

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 5-6 levél medvehagyma
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej fehér hagyma
  • 2-3 szál újhagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 10 dkg bacon
  • grillfűszer
  • őrölt fehér bors
  • étolaj
  • finom liszt
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. A bacont a hagymákat ,paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon megsütjük majd félre tesszük.

A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét.

Hozzáadjuk a paprikát, hagymákat és 8-10 perc alatt készre pirítjuk.

A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk.

Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sertésborda gombás zöldséges medvehagymás raguval 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére