Főoldal / Sertés ételek / Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • 1 kis dobozos kukorica konzerv
  • 2 dl főző tejszín
  • 1 szalámis lágy sajt
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vörös hagyma
  • só,bors,piros paprika,vegeta,olaj
  • 1 evő kanál liszt
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

 

Elkészítés:

A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk

Feltesszük főlni ,az apróra vágott fokhagymával ,borsal,sóval, vegetával.

A főző tejszínt kikeverjük a lisztel ,a sajttal ,a megpucolt apróra vágott hagymával.

Mikor a hús teljesen megpuhult öntünk rá olajat és lepirítjuk,ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.

2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával.

Krumpli pürével tálaljuk.

Tipp / megjegyzés:
Vasárnapi ebédre finom fogás.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére