Főoldal / Sertés ételek / Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • 1 kis dobozos kukorica konzerv
  • 2 dl főző tejszín
  • 1 szalámis lágy sajt
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vörös hagyma
  • só,bors,piros paprika,vegeta,olaj
  • 1 evő kanál liszt
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

 

Elkészítés:

A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk

Feltesszük főlni ,az apróra vágott fokhagymával ,borsal,sóval, vegetával.

A főző tejszínt kikeverjük a lisztel ,a sajttal ,a megpucolt apróra vágott hagymával.

Mikor a hús teljesen megpuhult öntünk rá olajat és lepirítjuk,ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.

2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával.

Krumpli pürével tálaljuk.

Tipp / megjegyzés:
Vasárnapi ebédre finom fogás.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére