Főoldal / Hal ételek / Halpuffancs

Halpuffancs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Halpuffancs

Halpuffancs

Hozzávalók:

  • 2 közepes nagyságú főtt burgonya
  • 2 doboz olajos hal összemorzsolva
  • 1 tojás
  • 1 dl tej
  • 1 kanál citromlé
  • 4-5 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 2 gerezd összetört fokhagyma
  • törött bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

2 közepes nagyságú főtt burgonyát lereszelünk. Összekeverjük 2 doboz összetört hallal, annak levével, 1 tojással, 1 dl tejjel, 1 kanál citromlével, 4-5 evőkanál liszttel, 1 teáskanál sütőporral, 2 gerezd összetört fokhagymával, törött borssal, sóval.

A masszából teáskanál segítségével kis halmokat szaggatunk forró olajba, és megsütjük.

Melegen és hidegen is kínálhatjuk. Salátával, gyümölcsökkel tálalva is isteni.

Halpuffancs 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére