Főoldal / Hal ételek / Halpuffancs

Halpuffancs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Halpuffancs

Halpuffancs

Hozzávalók:

  • 2 közepes nagyságú főtt burgonya
  • 2 doboz olajos hal összemorzsolva
  • 1 tojás
  • 1 dl tej
  • 1 kanál citromlé
  • 4-5 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 2 gerezd összetört fokhagyma
  • törött bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

2 közepes nagyságú főtt burgonyát lereszelünk. Összekeverjük 2 doboz összetört hallal, annak levével, 1 tojással, 1 dl tejjel, 1 kanál citromlével, 4-5 evőkanál liszttel, 1 teáskanál sütőporral, 2 gerezd összetört fokhagymával, törött borssal, sóval.

A masszából teáskanál segítségével kis halmokat szaggatunk forró olajba, és megsütjük.

Melegen és hidegen is kínálhatjuk. Salátával, gyümölcsökkel tálalva is isteni.

Halpuffancs 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére