Főoldal / Hal ételek / Pontytekercs sonkával töltve

Pontytekercs sonkával töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pontytekercs sonkával töltve

Pontytekercs sonkával töltve

Hozzávalók:

  • 1 kg pontyfilé
  • 4 szelet sonka
  • 1 csokor újhagyma
  • Piros Arany
  • 4 szelet füstölt szalonna
  • 1 evőkanál citromlé
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A halfilét úgy fektessük le, hogy a bőre alulra kerüljön. Locsoljuk meg citromlével, és fektessük rá a sonkát. Kenjük be Piros Arannyal, erre kerül a vágott zöldhagyma. Tekerjük össze szorosan roláddá, és cérnával kössük át.

A roládokat fűszerezzük sóval, borssal,
pirospaprikával. Fektessük a tetejére a vékonyra szeletelt szalonnát, és tűzálló tálon letakarva forró sütőben 20 percig süssük.

Pár perc pihentetés után felszeletelve,
burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.

Értékeld a receptet

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére