Főoldal / Egytálételek / Tócsni virslivel töltve

Tócsni virslivel töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tócsni virslivel töltve

Tócsni virslivel töltve

Hozzávalók:

  • 4 db burgonya
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 tojás
  • 5 ek liszt
  • só, bors
  • 2 dl víz
  • olaj
  • 5 pár virsli, félbevágva
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, kettévágjuk, és lereszeljük kis lyukú reszelőn.
A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, hozzáadjuk a masszához, továbbá a tojást, sót, borsot, vizet, lisztet,
és jól összekeverjük.

Bő forró olajat előkészítünk, a virsliket megforgatjuk a masszában, ha lágy, akkor egy kevés lisztel keményítsük.
Kisütjük benne a virslis tócsnikat, melegen tálaljuk

Tipp / megjegyzés:
Tócsni rajongóknak egy újabb ötlet, én nagyon kedvelem.

Tócsni virslivel töltve 5.00/5 (1 értékelés)

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére